• Zamów
  • Rejestracja

Z paychef zarządzaj
swoją restauracją

Jak to zrobić?

Składaj i przyjmuj zamówienia

Mobilność aplikacji paychef pozwala na przyjmowanie zamówień w każdym momencie i sytuacji. Dzięki tabletowi, możesz przyjmować zamówienia bezpośrednio przy stoliku lub w biegu. Integracja z platformą paychef.com pozwoli Ci przyjmować zamówienia z naszego systemu online. Twoi klienci mogą również składać zamówienia i opłacać za pośrednictwem aplikacji mobilnych bez konieczności przywoływania kelnera czy będąc w drodze do lokalu

Bezproblemowo modyfikuj zamówienia

Wprowadzaj zmiany do złożonych już zamówień i nie pozwól by klienci czekali. Każde zamówienie jest przypisane do osoby przy stoliku i są one wprowadzone w kolejności tak samo jak na kartce tylko z większą dokładnością. Potrawy mogą przenoszone i modyfikowane w ramach jednego zamówienia. Ponadto można dodać notatkę czy specjalne prośby do zamówienia, a także zmienić cenę poszczególnych potraw

Przyjmuj płatności

Dziel rachunki swoich klientów, a także wystawiaj paragony w ramach jednego stolika. Przyjmuj płatności bezpośrednio przy stoliku. Dzięki integracji z systemami płatności online możesz również przyjmować opłatę za zamówienie szybko i wygodnie. Zamówienia pre-order pozwolą na przyjmowanie przedpłat przez co będziesz miał pewność, że klient zgłosi się po swój posiłek

Dokonuj promocji

Ustawiaj promocje dotyczące Twojego menu – happy hours, eventy i nie tylko. Wysyłaj targetowane komunikaty do użytkowników szukających knajp w pobliżu. Integracją z Facebook umożliwi Ci udostępnianie informacji o lunch menu i promocjach. To sprawi, że pozyskasz nowych klientów

Przeglądaj statystyki i raporty

Aplikacja paychef wygeneruje dla Ciebie statystyki i raporty dotyczące działalności Twojej restauracji. W każdej chwili i miejscu sprawdzaj aktualne dane sprzedażowe i informacje, które pozycje z menu są najpopularniejsze i oceniaj, które kanały sprzedaży są najlepsze

Zarządzaj zasobami

Na bieżąco śledź i oceniaj pracę personelu swojej restauracji. Od kucharza przez kelnera po dostawcę jedzenia, gdzie na mapie sprawdzisz jego aktualne położenie. Monitoruj stan zaopatrzenia i unikaj sytuacji, gdy zostanie złożone zamówienie na brakującą potrawę